Minu täiuslik kohviuba

Milline kohviuba sobib mulle: Arabica või Robusta?

Kohvimaailmas kuuleb neid nimetusi sageli. Arabica ja Robusta – neid kohviube kohtab poodides kõige sagedamini. Milline on minu jaoks see õige? Või ei ole kohviubadel vahet? Me vastame otsustavalt: ei.

Arabica – peen klassik

Arabica kohviuba on pikliku kujuga ja sellel on omane S-kujuline pragu. Arabica on pigem maheda, pehme ja täidlase maitsega. Sageli on neis puuvilja nooti ja Robustaga võrreldes veidi madalam kofeiinisisaldus.

Päritolu:

tuntud kasvatuspiirkonnad on Brasiilia, Kolumbia ja Etioopia. Taim vajab spetsiaalset maastikku ja seda kasvatatakse enamasti kõrgemal kui 900 meetrit üle merepinna.

Robusta – potentsiaaliga kohviuba

Erinevalt Arabica kohvioast on Robusta väiksem ja ümaram. See on väga pruuni värvi ja sellel on sirge, enamasti avanenud pragu. Maitselt on see pigem šokolaadine ja täidlane. Tänu kõrgele kofeiinisisaldusele sobib see ideaalselt hommikuseks äratajaks.

Päritolu:

kohviuba on pärit peamiselt Vietnamist, Indiast ja Indoneesiast. Nagu ka nimi reedab, on see taim vastupidavam ja lihtsam hooldada kui Arabica.

Hoolikalt valitud ja armastusega röstitud

Täisautomaatne kohvimasin suudab hea olla vaid võimaluste piires – kui uba on vale, ei maitse hästi ei cappuccino ega espresso. Me teeme tihedat koostööd oma röstijatega ja oleme sel viisil välja arendanud kolm erilist segu. Nii saate nautida kohvimaailma täielikku mitmekesisust. Tulge koos meiega meelelisele rännakule.

See on oa jaoks on oluline

Hea uba väärib kvaliteetset töötlemist. Selleks oleme teie jaoks arendanud ideaalsed tarvikud. Meie CafeGranoga saate oma kohviube ideaalselt jahvatada. Vahet pole, kas espressomasina jaoks või kohvi käsitsi pruulimiseks. Värskelt jahvatatud ja täidlase maitsega. Tänu lisamahutile saate oma täisautomaatse kohvimasinaga veel rohkem maitsvat kohvi keeta, ilma seda täitmata.
coffee
OTSIN NIVONA
EDASIMÜÜJAT